Igora

Schwarzkopf Professional için renk, yüz yıldan uzun bir süredir yaptığımız her işin merkezinde yer alıyor.

Gerçek renk dünyamıza hoş geldiniz! 
Renk uzmanları için renk uzmanlarıyla geliştirilen kapsamlı profesyonel marka serimiz Igora, salon ortaklarımızın renk işini büyütmelerine yardımcı olmak için ilham veren renk seçenekleri, hizmetleri, pazarlama ve promosyon desteği sunuyor. Uygulamalı eğitim çalışmalarından dijital çözümlere ve referans araçlarına kadar uzanan kapsamlı eğitim desteğimiz, kuaförlerimize rekabet ortamında fark yaratmak için ihtiyaç duydukları bilgi ve becerileri kazandırıyor.

Modayı yakından takip eden renklerimiz, salonlarımızın güncel trendlere uygun olmasını sağlamak için Essential Looks Koleksiyonundan ilham alınarak geliştirildi.

Şimdi renk uzmanlarını güçlendirmeye adanmış Schwarzkopf Professional, öncü renk markası IGORA ROYAL’i yeniledi. Aynı güvenilir yüksek performanslı formülle yeni görünen, kolaylaştırılmış portföyünü sergiliyor! Daha azıyla DAHA FAZLASINI yapmayı hedeflerken yeni #IGORAROYAL ambalajı işlenmemiş plastik, alüminyum ve geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılarak tasarlandı.

Pazarda yeni standartlar belirlemeye devam eden Igora, 50 yılı aşkın süredir ortaklarının yaratıcılığına hayat veriyor. Igora en zorlu koşullarda bile %100 performans sağlayan üstün kaliteli ürünleriyle gerçek renk ortaklığı için mükemmel performans sunuyor.