Schwarzkopf 

Schwarzkopf, 120 yılı aşkın süredir saça tutkuyla bağlıdır. 

Kalite, sürekli değişim, inovasyon ve uzmanlığı temsil eder. İlk günden bu yana ilhamını güzellikten, güzellik için ise insandan alır. 

Tüketiciyle arasındaki güven duygusu saç bakım, şekillendirici ve boya kategorilerindeki birçok farklı ve başarılı uluslararası markanın her zaman çözüm odaklı olmasına dayanır. Saç için yeniyi ve kaliteyi yaratma tutkusu özenle hazırlanan Schwarzkopf ürünlerine yansımaktadır.

Perakende Tüketicisi İçin

Sizin için Profesyonel Saç Bakımı.

Temsil ettiğimiz inovasyon, güvenilirlik, kalite ve yetkinlik kavramları aynı zamanda iş alanında gösterdiğimiz başarının da temelini oluşturuyor. Markamızın başarısı ve tüketicilerimizin memnuniyeti, “Sizin için Profesyonel Saç Bakımı” iddiası ile ifade edilen yüksek beklentilerin sürekli olarak karşılanması ile mümkün kılınıyor.

Harika saçlar yaratma tutkusu ile hareket ediyor, bunu da ürünlerimize yansıtıyoruz. Bir şemsiye marka olarak Schwarzkopf, içinde Gliss ve Taft gibi ürün gruplarının da bulunduğu, saç bakımı, saç şekillendirme ve saç boyama olmak üzere üç kategoride geniş bir marka portföyüne sahiptir. Tanınmış Schwarzkopf siluet marka logosu her ürün ambalajında yer almakta ve her televizyon reklamında belirgin şekilde görülmektedir. Bu da, Schwarzkopf ismi altında piyasaya sunulan tüm yenilikçi ürünler için bir avantaj sağlamaktadır. 

Profesyoneller İçin Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional –Saça tutkuyla bağlıyız

Schwarzkopf Professional ile partner olduğunuzda, yarın olmak istediğiniz kuaför olmanız için, bugün ihtiyacınız olan araçları ve desteği size sağlıyoruz. 

Yaklaşık yüz yıldır kuaförlerin ihtiyaçlarına yüksek performanslı ürünler ve profesyonel destek ile cevap veriyoruz. Saça tutkuyla bağlı olan, küresel bir topluluğun parçasıyız.

Mükemmel ürünlerden çok daha fazlasını sunuyoruz. Sizin etrafınızda 360° bir destek ağı dizayn ediyoruz. Salonunuza özel bir yaklaşımla kendi yolunuzu şekillendirmenize yardımcı oluyoruz.

Kuaförlük bir meslekten fazlasıdır. Bir zanaattir. Zanaat ortağınız olarak Schwarzkopf Professional ile kendi
yolculuğunuza adım atın.

Yolculuğunuz nereye olursa olsun, birlikte başaralım.