19 Nis 2018

Yaklaşık 3 yılda 10 bin çocuğa bilimi sevdiren Henkel'in, Yaratıcı Çocuklar Derneği iş birliğinde gerçekleştirdiği Keşif Dünyası projesi, şimdi Bursa Bilim Şenliği'nde…

Henkel'in Yaratıcı Çocuklar Derneği iş birliğinde gerçekleştirdiği Keşif Dünyası Projesi, Bursa Bilim Şenliği'nde; Minik Araştırmacılar Keşifte…

Henkel'in, çocukların içlerindeki dâhiyi keşfetmelerini ve eğlenirken yeni bir şeyler öğrenmelerini sağlamak üzere Yaratıcı Çocuklar Derneği iş birliğinde gerçekleştirdiği "Keşif Dünyası" adlı bilim atölyesi projesi, bir kez daha Bursa Bilim Şenliği'nde… Bursa Büyükşehir Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi tarafından TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Bursa Bilim Şenliği, bu yıl 26-27-28-29 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Tüm çocuklar "Keşif Dünyası"na ücretsiz olarak katılabilecek.

Henkel'in Yaratıcı Çocuklar Derneği iş birliği ile gerçekleştirdiği Keşif Dünyası projesi, çocuklara bilimin kapılarını açıyor. Çocuklar, bu sayede minik araştırmacılar olarak bilimin sırlarına yol alıyor ve ilk deneylerini gerçekleştiriyor. Çocuklar, Keşif Dünyası'ndaki bilim atölyelerinde yapıştırma, yıkama, temizleme, kozmetik ve sürdürülebilirlik dahil olmak üzere çeşitli konularda bilimsel deneylere katılıyor. Deneylerde araştırmalarını da su, limon, yumurta kabuğu gibi malzemeler üzerinde yapıyor.  Keşif  Dünyası'nda, yarınlara yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için çocuklara özellikle doğa sevgisi ve sürdürülebilirlik bilinci kazandırmaya da büyük önem veriliyor. 

Henkel'in Keşif Dünyası projesi, bilimin sırlarına yol almak isteyen tüm çocukları ücretsiz olarak Bursa Bilim Şenliği'ne bekliyor.