Sista

İnşaat projeleri karmaşık ve zorludur, bu sebeple ihtiyaca özel ürünler gerektirir. Sunduğumuz tüm çözümler, uzun yılların getirdiği deneyim ve kalite ile geliştirilmiştir. Sista, ana iş kolu olan yalıtım ve sızdırmazlık kategorilerinde profesyonel kullanıcıların ve inşaat sektörünün ihtiyaçlarını karşılayan ürünleri ve sistem çözümlerini sunmaktadır.

İnşaat sektörü sürekli olarak büyümektedir ve Sista, yalıtım sistemleri alanında uzman çözümler sunan lider marka olarak pazardaki yerini almıştır.

Profesyonel kullanıcılarla ve inşaat sektöründeki uzmanlarla yaptığımız işbirliği, başarılı işimizin temelini oluşturmaktadır. Ana amacımız profesyonel uygulamacıların güvenilir, yetkin yapı ortağı olmaktır. Temel değerlerimiz olan inovasyon, kalite, teknik uzmanlık ve sürdürülebilirliğe odaklanarak sürekli, yenilikçi, yüksek kaliteli ve en uygun sistem çözümlerini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Sista, profesyonel kaliteyi sunan güvenilir marka olmanın yanında enerji verimliliğini artırır ve doğal kaynakları korur.

Sınırsız uzmanlığımız, bilgimiz, teknoloji ve yenilikçi ürünlerimiz ile müşterilerimizin daha başarılı ve verimli olmasına yardımcı olurken, dünyanın doğal kaynaklarını koruyoruz. Profesyoneller için kalite.

Sista, dayanıklı, güvenilir ve yüksek performanslı çözümleriyle silikon, mastik ve PU köpük kategorilerinde 50 yılı aşkın bir süredir profesyonel çözümler sunuyor.