Bengisu için Henkel

Bengisu Özkan

Ünvan Trade Marketing Intern
İş Birimi Henkel Tüketici Markaları (Consumer Brands)

Henkel'deki stajınızda sizin için en büyük kazanç nedir?
Henkel'de stajyer olmaya başladığım ilk günden itibaren iş tanımımın ötesinde yapmak istediklerim konusunda beni destekleyen bir ekiple birlikte çalışma fırsatı buldum. Sorumluluklarım dışında yapmak istediklerimin dinlendiği ve değer gördüğü bir iş ortamında çalışmak da bana kendimi geliştirmenin önemini hatırlattı hep. Gelişimi destekleyen ve önemseyen bir iş disiplinine sahip olmanın iş hayatındaki yerini Henkel sayesinde öğrendim.

Henkel'de çalışırken en büyük eğlence faktörü nedir?
Tüketicisi olduğum markaların tüm süreçlerini gözlemleme fırsatımın olması işimin en keyifli kısımlardan biri. Bir tüketici gözüyle ürünleri incelemek de heyecan verici olabiliyor. Promosyon ürünleri analiz eden ve seçen tarafta olmak da ayrıca keyifli!

Henkel'i gelecekteki işvereniniz olarak görüyor musunuz ve neden?
Henkel, tüm dünyada markaları ile yüksek bilinirliğe sahip olan firmalardan biri, kim böyle bir şirkette çalışmak istemez ki? Bilinirliği dışında iş disiplini ve çalışana verilen değer konusunda da bir çalışanın beklentilerini karşılayabilecek bir şirket. Çalışanlara kendilerini geliştirmeleri için kapılar açan ve yeni fırsatlar oluşturan bir şirket olması da Henkel'i ilerde çalışmak isteyeceğim şirketlerden biri yapıyor.