Gizlilik ve Çerez Politikası

1. Genel

Bundan böyle “Henkel” olarak anılacak Türk Henkel Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş, web sitesini ziyaret edenlerin gizliliğini korumayı ilke olarak benimsemiştir. 

Bu kapsamda Henkel olarak, kişisel verilerin hukuka uygun işlenmesi adına 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun“) hükümlerine, Kişisel Verileri Koruma Kurulu (“Kurul“) kararlarına ve uygun düştüğü ölçüde Avrupa Birliği Veri Koruma Tüzüğü (“GDPR“) hükümlerine uyum sağlamak için gerekli her türlü tedbir ve aksiyonu alıyoruz. 

Sizleri, kullanıcılara ilişkin ne tür bilgilerin Henkel tarafından işlendiğini ve bunların nasıl kullanıldığı konusunda bilgilendirmek istiyoruz. Aynı zamanda sizleri, veri sahibi olarak ilgili haklarınızı nasıl kullanabileceğinize dair bilgilendireceğiz.

İşbu Gizlilik ve Çerez Politikası‘na ilişkin olası değişiklikler bu sayfada yayımlanacaktır. Bu çerçevede, hangi bilgilerin saklandığına ve bu bilgilerin nasıl kullanıldığına dair güncel olarak bilgi almanıza olanak sağlanacaktır.

İşbu Gizlilik ve Çerez Politikası , Henkel sitesinden bağlantı uzantısı verilmiş başka web siteleri için geçerli değildir.

2. Kişisel verilerin toplanması, kullanımı ve işlenmesi

Sorumlu kuruluşun adı: Türk Henkel Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Sorumlu kuruluşun adresi: Fatih Sultan Mehmet Mah. Poligon, Cad. No 8, Buyaka İki Sitesi C Blok, Kat 10-14, Tepeüstü Ümraniye 34771, Istanbul,Türkiye

Henkel, ilgili kişisel verileri bu web sitesini kullanıcılara sunmak ve bu sitenin uygun şekilde çalıştığının ve gerekli ölçüde güvenliğin sağlandığının temin edilmesi doğrultusunda kullanır. Bu kapsam dışında kalan ve veriler üzerinde gerçekleştirilen her işlem, diğer yasal yükümlülükler, zinler, Henkel’in meşru menfaatinin bulunduğu haller zemininde ya da ilgili kullanıcının Henkel’e verdiği açık rıza çerçevesinde gerçekleşmektedir. 

Henkel, ilgili verileri özel olarak şu amaçlar doğrultusunda saklar ve işler:

Kullanıcılar web sitesini ziyaret ettiğinde Henkel belirli verileri otomatik olarak toplar ve saklar. Bu verilere: Talep edilen içeriği (örn. özellikle içeriği, metinleri, görselleri ve indirme için sağlanan veri dosyalarını vb.) iletebilmek için gerek duyulan, ilgili uç cihaza tahsis edilmiş IP adresi ya da cihaz kimliği, kullanıcıların web sitesi bağlamındaki aktiviteleri, ilgili uç cihaz türü, kullanılan tarayıcı türü ve kullanım tarihi ve saati dahildir.

Henkel bu bilgileri amaç dışında kullanımı tespit ve takip edebilmek üzere 7 gün süreyle saklamaktadır. 

Aynı zamanda Henkel, hizmetlerin sunumunu, özelliklerini, işlevlerini ve genel yönetim görevlerini geliştirmek için de bu bilgileri kullanır.

Bunların yanında Henkel, yukarıda verilen amaçlar doğrultusunda söz konusu verilere artık gerek duyulmadığında, IP adresleri de dahil olmak üzere kullanımdaki verileri usule aykırı gecikme olmaksızın siler ya da anonim hale getirir.

İlgili verilerin işlenmesi ve kullanımı, (1) işlemenin web sitesinin sunulabilmesi için gerekli olduğu; ya da (2) Henkel’in, web sitesinin işlevselliğini ve sorunsuz biçimde çalışmasını, aynı zamanda da kullanıcıların gereksinimlerine uygun olmasını temin eden ve geliştiren meşru bir menfaate sahip olduğu durumlarda, bu işlemlerin yapılabilmesine imkan sağlayan ilgili yasa hükümlerinin oluşturduğu zemin doğrultusunda gerçekleştirilmektedir.

Toplanan verilerin alıcılarına; sorumlu bulunan kurum içi departmanların üyeleri, Henkel’e bağlı diğer şirketler, dış hizmet sağlayıcıları (örn. hosting ve içerik yönetimi, pazarlama ajansları, sağladıkları hizmetler dolayısıyla gerekli olması halinde diğer üçüncü taraf sağlayıcılar), ilgili yükümlülükleri ve yetkileri çerçevesinde; örneğin, resmi bir talepte bulunulması ya da Henkel’in sahip olduğu hakları tespit etmek, uygulamak ya da savunmak üzere gerekli olması halinde ilgili yetkililer ve Henkel şirketlerinin mevcut hissedarları ya da satış, birleşme ya da satın alma durumunda gelecekteki hissedarları dahil olabilir.

3. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

İletişim (Bize Ulaşın) / Müşteri Talep Formu

İletişim bilgilerinizi web sitemizde yer alan “Bize ulaşın” isimli iletişim formu üzerinden veya ilgili sekmede yer alan çağrı merkezi numaralarımız aracılığıyla bizimle paylaşmış olabilirsiniz.

Size ait verileri talebinize cevap vermek amacıyla kullanacağız.

Verilerinizin işlenmesi ve kullanımı, mevcut talebinizi karşılamak için işlemenin gerekli olması halinde bunun yapılabilmesine imkan sağlayan yasa hükümlerinin ve/veya Henkel’in meşru menfaatinin oluşturduğu zemin doğrultusunda gerçekleştirilmektedir.

 Herhangi bir açık rıza beyanı vasıtasıyla daha uzun bir süre için onay vermediğiniz durumda, verileri yalnızca yukarıda verilen hedefi gerçekleştirmek için gerekli süre ya da herhangi bir yasal saklama zorunluluğunun gerektirdiği dönem boyunca saklayacağız.

4. Çerezler ("Cookie"ler), Pikseller, ve benzer teknolojiler

Bu web sitesi, çerezleri ve benzeri teknolojileri kullanmaktadır. Çerezler, web sitemizi kullanmak için gerekli olan ve tarayıcınız tarafından sabit diskinize geçici olarak depolanan küçük veri birimleridir. Bir çerez genellikle, rastgele şekilde oluşturulmuş bir sayıdan oluşan ve cihazınıza depolanan benzersiz bir tanımlayıcı içerir. Bu tanımlayıcıların bazıları web sitesi oturumunuz sona erdiğinde geçerliliğini yitirirken, bazıları ise daha uzun süreler boyunca cihazınızda kalabilir. Teknik açıdan gerekli çerezler otomatik olarak kullanılacaktır. Diğer çerezler (ya da benzeri teknolojiler) yalnızca ön onayınız üzerine uygulanacaktır.

Farklı türde çerezler bulunmaktadır. Birinci taraf çerezleri, ziyaret edilen web sitesi tarafından yerleştirilir ve yalnızca o web sitesi tarafından okunabilir. Üçüncü taraf çerezleri ise, kullandığımız çeşitli servisler için hizmet aldığımız diğer kuruluşlar tarafından yerleştirilmektedir. Buna örnek olarak, web sitemizde beğenilen ya da beğenilmeyen içerikleri tespit edebilmek amacıyla bizim adımıza çerezler yerleştiren harici analitik hizmeti sağlayıcıları kullanıyoruz. Buna ek olarak, ziyaret ettiğiniz web sitesi, örneğin, YouTube gibi bir kaynaktan alınmış gömülü bir içerik barındırabilir ve çerezler bu kaynak tarafından da yerleştirilebilir.

Bir piksel genellikle, içerik kişiselleştirme ya da tarayıcı deneyimini daha etkili ve kolay hâle getirme amacı doğrultusunda bir web sitesine yerleştirilen ve IP adresi, tarayıcı türü, erişim zamanı ya da önceden ayarlanan çerezler gibi belirli verileri toplayan yalnızca 1 piksel x 1 piksel ölçülerindeki şeffaf bir görseldir. Piksellerin çerezleri oluşturup yönetmesi nedeniyle sıklıkla çerezlerle birlikte kullanılırlar.

Web sitesi, onay vermeniz halinde cihazın işletim sistemi, tarayıcısı, yüklü yazı tipleri, IP adresi, eklentileri ve daha detaylı bilgileri toplayacaktır. Bu sayede cihaz, kullanıcıya ilişkin pazarlama amaçları doğrultusunda yeniden tanınabilir.

Çerezler ve web sitemizde kullanılan diğer teknolojiler ve bunların kullanım amaçları hakkında daha detaylı bilgi almak için web sitemizde yer alan “Çerezler” ve “Çerez ayarları” bölümlerine göz atabilirsiniz. Aynı zamanda bu bölümler içerisinden, ilgili çerez ayarlarını devre dışı bırakarak mevcut onaylarınızı bundan böyle geçerli olmak üzere geri çekebilirsiniz.

  • a) Mapp Intelligence (önceki adıyla Webtrekk)
  • b) Google Ads
  • c) Google Campaign Manager 360 (önceki adıyla DoubleClick)
  • d) Sosyal Medya

Bu web sitesi, onay vermeniz kaydıyla, pazarlama ve optimizasyon amaçları doğrultusunda, Almanya sınırları içerisinde yerleşik bulunan Mapp Digital c/o Webtrekk GmbH, Robert-Koch-Platz 4, 10115 Berlin, Germany platformunun teknolojisi aracılığıyla verileri toplar ve saklar. Bu bağlamda, cihazınıza bir çerez yüklenir. Bu çerez, tarayıcı ve cihaz bilgileri, IP adresiniz, ziyaret edilen web siteleri ve erişim zamanı gibi çeşitli verileri toplayacaktır. Toplanan veriler saklanır ve daha sonra (ilgili teknoloji ve kullanılan hizmete bağlı olarak) anonim olarak ya da takma adı bulunan kullanıcı profilleri üzerinden işlenir. Bu kullanıcı profilleri, yukarıda verilen Çerezler ya da benzeri teknolojiler içerisinde saklanmaktadır. Web sitesine erişim esnasında (yukarıda açıklanan biçimde) toplanan verilere ek olarak, bunlara bizi ziyaret etmek için kullandığınız web sitesine ilişkin bilgiler, bizim web sitemizi kullandığınız esnada ziyaret ettiğiniz diğer web siteleri ve varsa, web sitemizi bulmak için kullandığınız arama terimleri de dahil olabilir. Kullanıcılarımızın açık onayı olmadığı takdirde, Mapp teknolojileri ile toplanan veriler ziyaretçilerin bireysel olarak tanımlanması için kullanılmamakta ve ilgili kullanıcıya ilişkin diğer kişisel verilerle birleştirilmemektedir. Web üzerinden izleme hakkında detaylı bilgi almak için sağlayıcımızın Veri Koruma politikasına göz atın: 
https://mapp.com/privacy/ 

Verilerin toplanmasına itiraz
Web sitemizde yer alan “Çerezler” bölümündeki “Çerez ayarları” kısmını kullanarak, çerezleri dilediğinizde devre dışı bırakıp, bundan böyle geçerli olmak üzere onayınızı geri çekebilirsiniz. Çerez kullanımını genel olarak kabul etmenize karşın, Mapp Intelligence çerezinin kullanımı konusunda rahat hissetmiyorsanız bu bağlantıyı kullanarak devre dışı bırakacağınız çerezi belirleyebilirsiniz. Çerez, her bir tarayıcı ve cihaz için, belirtilen ‘domain’e göre ayarlıdır. Bu nedenle, web sitemizi evinizden ve iş yerinizden ya da farklı tarayıcılardan ziyaret ediyorsanız veri depolama seçeneğini her bir cihaz ve tarayıcı için ayrı şekilde devre dışı bırakmanız gereklidir. 

Bu web sitesi, onay vermeniz kaydıyla, kullanılan reklam ve tanıtım yöntemlerinin etkililiğini değerlendirme ve size tekrar ulaşabilme amaçları doğrultusunda Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland (“Google”) isimli kuruluş tarafından sunulan bir hizmet olan “Google Ads“ isimli servisi kullanmaktadır. Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, “Google Ads“ cihazınıza bir çerez yükler. Bu çerez aracılığıyla Google, reklamlarımızın erişimini analiz etmek ve erişim alanının ölçümünü görselleştirmek ve kişiselleştirilmiş reklamlar görüntülemek için web sitemizin kullanımı, web sitemizdeki etkileşimler ile reklam ve tanıtım yöntemleri, IP adresiniz, tarayıcı bilgileriniz, daha önce ziyaret ettiğiniz web siteleri ve erişim tarihi ve saati gibi cihazınız tarafından oluşturulan bilgileri işler. Bu bağlamda, farklı uç cihazların size ya da evinize ait olup olmadığı da belirlenebilmektedir. “Yeniden pazarlama“ yöntemiyle beraber, web sitemizin kullanıcıları Google reklam ve tanıtım ağı içerisinde yer alan diğer web sitelerinde (örn. Google Arama ya da Youtube) yeniden tanınıp tespit edilebilir ve bu kişilerin ilgi alanlarına uygun hâle getirilmiş reklamlar sunulabilir. 

Web sitesi kullanımınıza ilişkin çerez tarafından üretilen bilgiler (IP adresiniz de dahil olmak üzere) Google’a iletilecek ve Google tarafından Amerika Birleşik Devletleri sınırları içerisinde saklanacaktır. Avrupa’daki yasalar bağlamında, ABD yeterli düzeyde veri korumayı garanti etmemektedir. Kitlesel izleme yasaları dolayısıyla devlet yetkilileri bu verilere erişebilir. Kişisel verileriniz bir defa paylaşıldığında, aynı düzeyde korumaya sahip olamayacaktır, bunun yanında verilere ilişkin haklarınızı kullanamayabilirsiniz.

Henkel web sitesinde çerezlere izin vererek, yukarıda açıklanan verilerin kullanılmasını ve daha önce tanımlanan çerçevede Google tarafından işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

Google hizmetlerinde gizlilik hakkında daha detaylı bilgi için şu bağlantıyı kullanabilirsiniz: 

Verilerin toplanmasına itiraz:
Web sitemizde yer alan “Çerezler” bölümündeki “Çerez ayarları” kısmını kullanarak, çerezleri dilediğinizde devre dışı bırakıp, bundan böyle geçerli olmak üzere onayınızı geri çekebilirsiniz. Çerez kullanımını genel olarak kabul etmenize karşın, kişiselleştirilmiş reklamlar almak istemiyorsanız bu bağlantıyı kullanarak Google’ın reklam ayarlarını ayrı şekilde nasıl ayarlayabileceğinize ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz. Bir alternatif olarak, devre dışı bırakma eklentisi de yükleyebilirsini

Onay vermeniz kaydıyla, size ilgili reklamları gösterebilmek amacıyla Google Campaign Manager 360 ile birlikte Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 tarafından sunulan bir hizmeti kullanmaktayız. Bu amaç doğrultusunda da Google, IP adresinizi kullanarak cihazınıza bir çerez yükler. Bu çerez, IP adresi, tarayıcı ve cihaz bilgileri, ziyaret edilen web siteleri ve erişim zamanına ek olarak tarayıcınızda görüntülenen reklamlar ve hangi reklamlara tıkladığınıza ilişkin bilgileri de toplamaktadır. Bu sayede Google‘ın ve paydaşı olduğu diğer sitelerin, Henkel sayfalarına ve diğer web sitelerine daha önce yapılan ziyaretlere bağlı olarak ilgi alanına özel reklamlar göstermesi mümkün olur. Campaign Manager’a ait çerezler, ekrandaki ve öne çıkan reklamları kontrol etmek için tarayıcınıza atanmış takma bir tanımlama numarası kullanır. Bu doğrultuda tarayıcınız, reklamlar sunulduğunda ve hedeflenen gruba atandığında tanımlanmış olur. Böylelikle Google tarafından cihazınızda saklanan çerezler, bir yandan Google’ın web sitelerini (örn. “Google Ads“ kapsamında), diğer yandan da (örn. “Google Campaign Manager 360“ kapsamında) web sitelerimizi ve (ilgi alanınıza bağlı olarak) diğer paydaşların web sitelerini ziyaret ettiğinizde yeniden hedeflenebilmenizi sağlar.

Bu bilgiler aynı zamanda web sitesi kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi operatörleri için web sitesi etkinliğine ilişkin raporlar oluşturmak ve web sitesi etkinliği ile internet kullanımına bağlı diğer hizmetleri sunmak amacıyla da kullanılmaktadır.

Google, size ait verileri profil oluşturma ve mevcut verilerinizi daha önce toplanan diğer verilerinizle bağlantılı hâle getirmek için kendi amaçları doğrultusunda da kullanabilir (örn. Google Hesabınız üzerinden).

Web sitesi kullanımıza ilişkin çerez tarafından oluşturulan bilgiler ABD içerisinde bulunan Google sunucularına iletilecek ve orada saklanacaktır. Under Avrupa’daki yasalar bağlamında, ABD yeterli düzeyde veri korumayı garanti etmemektedir. Kitlesel izleme yasaları dolayısıyla devlet yetkilileri bu verilere erişebilir. Kişisel verileriniz bir defa paylaşıldığında, aynı düzeyde korumaya sahip olamayacaktır, bunun yanında verilere ilişkin haklarınızı kullanamayabilirsiniz.

Henkel web sitesinde çerezlere izin vererek, yukarıda açıklanan verilerin kullanılmasını ve daha önce tanımlanan çerçevede Google tarafından işlenmesini kabul etmiş olursunuz. Google hizmetlerinde gizlilik hakkında daha detaylı bilgi için şu bağlantıyı kullanabilirsiniz:
http://www.google.de/intl/de/policies/privacy

Verilerin toplanmasına itiraz:
Web sitemizde yer alan “Çerezler” bölümündeki “Çerez ayarları” kısmını kullanarak, çerezleri dilediğinizde devre dışı bırakıp, bundan böyle geçerli olmak üzere onayınızı geri çekebilirsiniz. Çerez kullanımını genel olarak kabul etmenize karşın, Google Campaign çerezlerinin kullanımı konusunda rahat hissetmiyorsanız, bu bağlantıyı kullanarak Google tarafından sunulan Campaign Manager hizmetini devre dışı bırakabilirsiniz

Web sayfalarımızda, çeşitli sosyal medya ağlarının çerezleri ve eklentileri gibi Sosyal Medya içerik yönetimi hizmetleri gömülü şekilde bulunmaktadır. Bağlantılı hizmetler, yalnızca onay vermeniz halinde, ilgili şirketler (“tedarikçiler”) tarafından sunulmaktadır. Bu hizmetlerin temel amacı içeriklerimizi görüntülemenizi ve arkadaşlarınızla ve ağlarınızla paylaşmanızı sağlamaktır. Tedarikçiler şunlardır:

  • Facebook, Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA, ve AB içerisinde Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland ("Facebook") tarafından işletilmektedir. Facebook eklentileri ve görünümlerini gözden geçirmek için şu adresi ziyaret edebilirsiniz: https://developers.facebook.com/docs/­plugins
  • Twitter, Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA (“Twitter”) tarafından işletilmektedir. Twitter butonları ve görünümlerini gözden geçirmek için şu adresi ziyaret edebilirsiniz: https://dev.twitter.com/web/tweet-button
  • YouTube, Google LLC, 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, California 94043, USA, ve AB içerisinde by Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland (“Google”) tarafından sağlanmaktadır. YouTube eklentilerini gözden geçirmek için şu adresi ziyaret edebilirsiniz: https://developers.google.com/youtube/documentation
  • Instagram, Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland (“Instagram”) tarafından sağlanmaktadır. Instagram eklentileri ve görünümlerini gözden geçirmek için şu adresi ziyaret edebilirsiniz: https://developers.facebook.com/docs/instagram
  • LinkedIn, LinkedIn Corporation, 1000 West Maude Avenue, Sunnyvale, California 94085, USA, ve AB içerisinde LinkedIn Ireland Unlimited Company, Gardner House, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Ireland (“LinkedIn”) tarafından sağlanmaktadır. LinkedIn eklentileri ve görünümlerini gözden geçirmek için şu adresi ziyaret edebilirsiniz: https://developer.linkedin.com/plugins#

Web sitelerimizi ziyaret ettiğinizde verilerinizin korunma seviyesini artırmak için bu sosyal medya hizmetleri “Çift tıklanan butonlar” olarak uygulamaya konmuştur. Bu tarz bir entegrasyon bu tarz eklentiler içeren web sitelerine, web sitemiz içerisinden eriştiğinizde, otomatik olarak servis sağlayıcıların sunucularıyla bağlantı kurmamanızı sağlar. Sadece sosyal medya hizmetlerini etkinleştirmeniz durumunda veri aktarımına izin vermiş olursunuz ve tarayıcı servis sağlayıcıların sunucularına doğrudan bir bağlantı oluşturur. Çeşitli eklentilerin içeriği ardından ilgili servis sağlayıcı tarafından doğrudan tarayıcınıza aktarılır ve ardından ekranınızda görüntülenir. 

Sosyal medya eklentisi, daha önce ziyaret edilen web sitelerini, IP adresinizi, tarayıcı bilgilerinizi ve sunucu isteğinin tarihi ve zamanını tedarikçiye sağlar. Sosyal medya işlevlerinden herhangi biri kullanıldığında da (örn. “Paylaş“ butonuna tıklamak, yorum bırakmak), bu bilgiler de tarayıcınız tarafından saklama amacıyla tedarikçiye iletilecektir. Bu tedarikçiler, sosyal medya hesabınıza giriş yapmasanız dahi, verilerinizi analiz, pazarlama, profil oluşturma ve verilerinizi daha önce toplanan diğer verilerle (örn. ilgili tedarikçideki kullanıcı hesabınız aracılığıyla) bağlantılı hâle getirmek için kendi amaçları doğrultusunda kullanabilir.

Tedarikçiler verilerin bir kısmını Amerika Birleşik Devletleri sınırları içerisinde işlemektedir. Avrupa’daki yasalar bağlamında, ABD yeterli düzeyde veri korumayı garanti etmemektedir. Kitlesel izleme yasaları dolayısıyla devlet yetkilileri bu verilere erişebilir. Kişisel verileriniz bir defa paylaşıldığında, aynı düzeyde korumaya sahip olamayacaktır, bunun yanında verilere ilişkin haklarınızı kullanamayabilirsiniz.

Henkel web sitesinde çerezlere izin vererek, yukarıda açıklanan verilerin kullanılmasını ve daha önce tanımlanan çerçevede tedarikçiler tarafından işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

Verilerin tedarikçiler tarafından toplanması ve kullanımı ile bu durumlar bağlamında gizliliğinizi korumak için sahip olduğunuz haklar ve imkanlar hakkında detaylı bilgiye ilgili tedarikçilerin veri koruma/gizlilik politikası içerisinden ulaşılabilir:

Verilerin toplanmasına itiraz:
Web sitemizde yer alan “Çerezler” bölümündeki “Çerez ayarları” kısmını kullanarak, çerezleri dilediğinizde devre dışı bırakıp, bundan böyle geçerli olmak üzere onayınızı geri çekebilirsiniz. Bunun yanında, tarayıcı ayarlarınızı ya da sosyal medya platformu ayarlarınızı da değiştirerek tercihlerinizi düzenleyebilirsiniz

5. Veri Sahibi Olarak Haklarınız

Her zaman için verilerinize erişme hakkınızı kullanabilirsiniz. Buna ek olarak, ilgili şartlar yerine getirildiği takdirde Kanun’un 11. maddesinde yer alan haklarınızı ve şu haklarınızı da kullanabilirsiniz:

  • Düzeltme hakkı
  • Silme hakkı
  • İşlemeyi kısıtlama hakkı
  • Yetkili veri koruma denetim kurumu üzerinden bir şikayet oluşturma hakkı
  • Veri taşınabilirliği hakkı (25 Mayıs 2018 itibariyle)

İtiraz hakkı
Kişisel verilerinizin, Henkel’in yasal bir faydaya sahip olduğu zeminde işlenmesine ilişkin etkinlikler söz konusu olduğunda, içinde bulunduğunuz özel durum sonucunda oluşan gerekçeler dolayısıyla, her zaman için kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz hakkınız bulunmaktadır. Henkel, verilerin işlenmesine ilişkin olarak korunması gereken ve çıkarlarınızın, haklarınızın ve özgürlüklerinizin üzerinde yer alan önemli bir gerekçe olduğunu kanıtlayamadığı ya da bu işlem yasal hak taleplerde bulunmak, bu talepleri kullanmak ya da savunmak gibi amaçlara hizmet etmediği sürece Henkel verilerin işlenmesini durduracaktır

Kişisel verilerinizin işlenmesine onay vermeniz halinde, bundan böyle geçerli olmak üzere bu onayınızı geri çekebilirsiniz.

Kanun kapsamında, kişisel verilerinizle ilgili her türlü talep, şikâyet ve önerilerinizi, kimliğinizi tevsik edici belgeler ve talebinizi içeren dilekçeniz ile aşağıdaki adresimize ulaştırabilir veya güvenli elektronik imza kullanmak suretiyle şirketimizin turkhenkel@hs01.kep.tr kayıtlı elektronik posta adresine gönderebilirsiniz.

Adresimiz: 
TÜRK HENKEL KİMYA SAN. VE TİC. A.Ş.
Fatih Sultan Mehmet Mah. Poligon Cad. No: 8 Buyaka İki Sitesi C Blok, Kat 10-14 Tepeüstü Ümraniye, 34771, İstanbul TÜRKİYE