Persil

Persil çamaşırlarınızda mükemmel parlaklık ve derinlemesine temizlik sağlayan deterjan uzmanınızdır.

1907 yılında Almanya’da piyasaya çıkan Persil, ilk olarak suda kendiliğinden aktive olan çamaşır deterjanıdır. Yıkama sırasında oksijen yayan formülü ile Henkel kimyagerleri çamaşır yıkama işleminde devrim yaratan bir sonuca ulaştılar. Böylece, ev hanımlarını yoran ve onlara zaman kaybettiren çamaşır ovalama, çitileme işlemleri sona erdi. Kendiliğinden etki eden ilk deterjan olan Persil sayesinde, lekeleri ovalamaya ve çitilemeye gerek kalmadı.

O günden beri Persil daima, toplumun değişen ihtiyaçlarını karşılamak adına üstün kalite ve performansın öncüsü oldu. Örneğin 1986 yılında fosfat içermeyen deterjanı ile tekrar bir ilke imza attı.

1987 yılında Persil ürün yelpazesinin genişletti. O dönemde oldukça sınırlı olan sıvı deterjan pazarında yepyeni ürünü Persil Sıvı Çamaşır deterjanı ile devrim yarattı.

Bugünse, Persil çamaşır yıkama performansını, üstün kalite ve inovasyonla birleştirdi. Yenilikçi formülü ile Persil 20 dereceden itibaren mükemmel temizlik sağlarken, enerji tasarrufunun yanı sıra, beyazlara ve renklilere mükemmel parlaklık verir. Bu doğrultuda, tüketicilerin çamaşır yıkama sürecindeki memnuniyetini sağlayarak onların daha kaliteli bir yaşam sürmesine yardımcı oluyoruz.

Yıldız Marka
www.persil.com.tr