19 Oca 2021  Düsseldorf / Almanya

Performanstan ödün vermeden %97 doğal içerik ve  %65’e kadar ileri sanayi geri dönüştürülmüş malzemeler

Yeni nesil Pritt stick yapıştırıcı tüketicilere daha fazla sürdürülebilirlik sunuyor

Pritt stick yapıştırıcı yenilendi. Bu yeni nesil, tüketicilere eskisinden de çok doğallık ve yüksek performanslı çözüm ile birlikte gelişmiş sürdürebilirlik sunuyor. Daha da optimize edilmiş formülasyon, bünyesinde su dahil %97 doğal içerik barındırırken, stick ambalajı %65’e kadar ileri sanayi geri dönüştürülmüş plastik içeriyor. 3 farklı boyda sunulan tamamen geri dönüştürülebilir ürünler, çocuklara ve ebeveynlerine el işi projeleri için evde veya okulda güvenli ve güçlü çözümler sunuyor.

1969’da icat edilişinden bu yana Pritt stick dünyanın her yerinden sayısız çocuğun yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini el işlerinin büyüsü ile gerçeğe dönüştürmesini sağladı. Henkel son yıllarda artan ürün güvenliği ve sürdürülebilirlik taleplerini her zaman öngörerek ve karşılayarak ikonik ürününün kalitesini ve formülasyonunu sürekli olarak geliştirmiştir. Sürekli olarak kendini yenilemeye ve markanın merkezindeki çocuklara odaklanmaya dayanan Pritt stick, bugün birçok ülkede stick yapıştırıcı denince akla gelen markadır.

Henkel Pritt Uluslarası Marka Müdürü Ilaria Paulon “Pritt stick bizim tüketici yapıştırıcılarımızda temel ürünlerden biri, pazardaki lider konumunu güçlendirmek ve genişletmek bizim süregelen arzumuzdur” dedi. “Yeni formülümüz ile dünya genelinde, müşterilerimize, güvenli ve sürdürülebilir tüketici ürünlerine yönelik artan talebe yanıt veren taze ve modern bir yaratıcılık deneyimi sunmak istiyoruz. Performanstan ödün vermeden daha doğal formülasyonumuzu sunarken aynı zamanda önemli miktarda plastiği ileri sanayi geri dönüştürülmüş plastikle değiştirmekten gurur duyuyoruz.”

%97 doğal içerik

Pritt, %90 doğal içeriğe ulaşan patates nişastası ve şekere dayanan güvenli ve güçlü formülü sayesinde uzun yıllardır pazarda benzersizdir. 2020'de Pritt ürün geliştirme ekibi, bilinen mukavemetini ve yüksek yapıştırma gücünü korurken, %97 doğal içerik seviyesine ulaşarak daha da ileri gitmeyi başardı. Pritt stick yapıştırıcı, güçlü bir ilk yapışma sağlamaya devam eder, yeniden konumlandırmaya izin verir ve malzemelere uzun süreli bir yapışma sağlar. Ayrıca ürünlerin formülasyonundaki su miktarı rakiplerine göre daha düşük olduğu için kağıdı kırıştırmaz ve kalıcı sonuç sağlar.

Geri dönüştürülmüş ve geri dönüştürülebilir malzemeler

Yeniden lansmanla birlikte şirketimizin 2025 paketleme hedefleri doğrultusunda Pritt stick serisinin sürdürülebilirliğini de önemli ölçüde artırıyor. Yeni stick yapıştırıcı blister ambalajı tamamen geri dönüştürülmüş plastikten üretilmiştir - ürünlerin işlevselliğini ve performansını sağlamak için yalnızca kapak ve çevirme mekanizması hala işlenmemiş plastikten yapılmıştır. Yeni ambalaj konsepti, ürün boyutuna bağlı olarak ileri sanayi geri dönüştürülmüş malzemelerin %65'ine kadar kullanılmasını sağlıyor. Ek olarak, stick boşken tüm malzemeler tamamen geri dönüştürülebilir.

Yeniden lansmanı yapılan ürünler, ünlü Mr. Pritt karakterinin yeni bir tasarımı dahil olmak üzere taze ve modern bir tarzda sunuluyor. Pritt stick üç farklı boyda - 11 gram, 22 gram ve 43 gram - ve farklı renk ve karakter stillerinde mevcuttur. Ürün ayrıca solvent içermemektedir ve 20 ° C derecede bile yıkanabilir.

Basın Bülteni (553,1 KB)

Henkel, tüketicilere şimdi daha fazla sürdürülebilirlik sunan ünlü Pritt stick'in lansmanını yeniden yaptı.

Optimize edilmiş formülasyon, performanstan ödün vermeden su dahil %97 doğal içerik içerir.

Yeni nesil Pritt stickler, %65'e kadar ileri sanayi geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmıştır ve tamamen geri dönüştürülebilir.

Yeniden lansmanı yapılan Pritt stick, ünlü Mr. Pritt karakterinin yeni bir tasarımı da dahil olmak üzere taze ve modern bir tarzda geliyor.